+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Diş Beyazlatma nedirİnsanların en temel ihtiyaçlarından biri sosyalleşmektedir. Hem dijital ortamda hem de toplum içerisinde sosyalleşmek için güzel bir dış görüntüye sahip olmak gerekir. Hal böyle olunca dış görünüşe özen göstermek için ilk adım dişlerinizden başlar. Bembeyaz ve tertemiz dişleriniz olması tamamen sizin elinizdedir. Diş temizliğinin zamanında yapılması ve bakımlarının aksatılmadan yapılması şarttır. Diş minesi yapısı gereği ışığı geçirgendir. Zamanla dişlerin fırçalanmaması çok fazla kahve ve sigara tüketilmesi sonucu dişlerde sararmalar başlar. Sararan dişler ortaya çok kötü görüntü çıkartır. Vakit kaybedilmeden diş hekiminize muayene olarak diş beyazlatma tedavisini başlatmalısınız. Diş minesine uygulanan özel temizleyici malzemeler kullanılarak dişleriniz bembeyaz bir görünüme ulaşır. Diş beyazlatma tedavisi sonrası dişlerin tekrar sararmaması için mutlaka günde en az iki kez yumuşak fırça ile fırçalanmalı ve diş ipi kullanılarak diş aralarında kalan bakteriler temizlenmelidir.

Diş Beyazlatmanın Faydası Nedir?

Diş beyazlatmanın hem fiziksel hem de ruhsal faydası bulunmaktadır. Işıltılı ve bembeyaz dişlere sahip olduğunuzda fiziksel görüntünüzde gülüşlerinizde olumlu bir değişim meydana gelir. Toplum içinde dişlerinizi saklamak zorunda kalmazsınız. Her ortamda rahatlıkla gülebilir hatta kahkahalar atabilirsiniz. Beyaz ve doğal görünümlü dişleriniz sayesinde özgüveniniz artacak.

Diş Beyazlatmanın Zararı Var Mıdır?

Diş beyazlatma işleminin faydaları olduğu gibi zararı da az da olsa vardır. Sürekli diş beyazlatma yaptırmak diş minesinde incelmelere yol açabilir. Ayrıca dişlerinizde kaplama, dolgu bulunuyor ise beyazlatma işlemi onlara zarar verebilir.