+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

zirkonyum diş kaplamaZirkonyum diş kaplama, geçmişte kullanılan köprü protez ya da metal kron alt yapılarında kullanılan gri metallerin yerini almış yenilikçi bir sistemdir. Beyaz oluşu ve gülüş tasarımında kazanılan başarılı sonuçlar dolayısıyla tercih edilmektedir. Zirkonyum kaplama dayanıklı ve estetik alaşımdır.

Zirkonyum Kaplama Özellikleri

 Zirkonyum kaplama diş estetiği, gülüş tasarımı ve diş eti uyumu açısından güvenle kullanılmaktadır. Klasik metal köprü protezler ya da metal destekli kron uygulamalara alternatif olarak geliştirilen teknoloji harikası bir yöntemdir. Zirkonyum güçlü ve estetik görseli yanında korozyona dayanımlı oluşuyla diş hekimliğinin pek çok alanında kullanılmaktadır. Zirkonyum diş ışık geçirgenliği, diş eti uyumu ve beyazlığı kadar doku uyumlu bir teknik yöntemdir.

 İmplant kaplama protezler ve ara parça tedavilerinde kompozite belirli oranda katılarak dolgu dayanıklılığını artırmaktadır. Zirkonyum kaplama fiyatları konusunda merak edilen sorularınıza 7/24 iletişim kurabileceğiniz corumzirkonyum.com adresinden cevap alabilirsiniz.

 Zirkonyum Kaplama Kimler Yaptırabilir?

 Zirkonyum diş kaplama ve protez uygulaması yapılabilmesi için kişinin 18 – 20 yaşını aşmış olması gerekmektedir. Erişkinlik yaşı olarak belirlenen bu yaşa gelmemiş olanlara zirkonyum kaplama yapılamamaktadır. Erişkinlerde zirkonyum diş modelleri kişinin istek ve ihtiyacına göre şekillenmektedir. Zirkonyum uygulamaları, çapraşık dişlerin düzeltilmesi, ayrık dişler ve ortodonti tedavisi kabul etmeyenler için kullanılarak büyük başarı sağlanmaktadır.