+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

zirkonyum kaplama nedirİmplant tedavilerinde son yıllarda en çok kullanılan işlemlerden biri zirkonyum kaplamadır. Zirkonyum kaplama, özellikle metal diş kaplamaya farklı bir çözüm geliştirmek için üretilmiştir. Zirkonyum diş modelleri, diş rengine benzer bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı ağız için daha gerçekçi ve organik bir yapı sunar. Bununla beraber hissiyat olarak da gerçek diş yapısına son derece yakındır.

 Zirkonyum Diş Kaplama Avantajları

Diş kaplama olarak son yılların en çok tercih edilen yöntemlerinden biri olan zirkonyum diş kaplama özellikle doğal yapısı yüzünden hem hastalar hem de dişçiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Zirkonyum diş estetik açıdan doğal dişe oldukça yakın durmaktadır. Bundan dolayı hastalar rahatlıkla zirkonyum diş kaplama kullanabilirler. Zirkonyum kaplama oldukça basit bir görünüme sahiptir, uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Metal olmadığından dolayı, metal alerjisi olan hastalar rahatlıkla tercih edebilirler.

Zirkonyum Uygulaması Fiyatları Ne Kadardır?

Zirkonyum diş kullanımı özellikle son yıllarda oldukça talep gören bir işlemdir, zirkonyum kaplama fiyatları, kaplanacak olan diş sayısına göre değişiklik gösterebilir. Zirkonyumun kalitesi, yapılacak olan işlemler ve diş hekiminin alacağı ekstra ücrete göre farklılık gösterebilir. Ancak kalıcı ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir yatırım olarak zirkonyum diş kaplama işlemi tercih edilebilir.