+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Zirkonyum Diş Kaplama Avantajları Nelerdir?Diş sağlığı denilince, akla bir takım önlem ve tedbirler gelmektedir. Dişlerin daha beyaz ve sağlam yapıya sahip olabilmesi için, diş hekimleri tarafından zirkonyum kaplama tavsiye edilmektedir. Zirkonyum kaplamalar, sağlıklı ve beyaz gülüşlerin sağlanması açısından oldukça önemlidir. Zirkonyum kaplama fiyatları için internet sitemiz ziyaret edilerek en fiyat ve kaliteli ürünler ile destek sağlanmaktadır.

 Zirkonyum Diş Kaplama Avantajları Nelerdir?

Zirkonyum diş kaplama, dişte hiç bir metal uygulanmaması ağız yarası gibi oluşumların önüne geçilmesine yardımcı olmaktadır. Doğal bir renge sahip olması hastaların tercih etmesini sağlamaktadır. Sıcak ve soğuk yeme ve içmeler karşı zirkonyum diş kaplama birçok avantajlar sağlamaktadır. Zirkonyum diş kaplama, her yaşa uygulanması açısından alternatif sunmaktadır.

Zirkonyum Diş Kaplama Modelleri

Zirkonyum diş kaplama uygulamaları uzun süre kullanımda tercih edilen tedaviler olarak geçmektedir. Diş kaplama tedavilerde sıcağa dayanıklı olması hastalar tarafından istenmektedir. Zirkonyum diş modelleri, leke direncinin yüksek olması diş beyazlığının uzun süre gitmesini sağlamaktadır.

Bakımı kolay ve biyo uyumlu olan zirkonyum uygulamaları diş hekimleri tarafından uygulaması gerekmektedir. Doğa ve estetik bir yapıya sahip olması ve fiyatlarının uygun olması tercih edilmesini sağlamaktadır.